Een tiramisu is van oorsprong een Italiaans dessert. Maar met een bijzondere twist van koffie en speculoos, laat jij jouw zintuigen pas écht verleiden. Deze koffie speculoos tiramisu is niet alleen lekker voor de kerstdagen en winterdagen, maar het hele jaar door! Laat je verleiden door de hemelse smaak.
Hak de speculoos fijn en zet een kop L'OR Espresso Ristretto 11 koffie. Gebruik 1 capsule.
Klop de mascarpone los met een garde.
Klop de slagroom samen met de suiker half stijf. Voeg dit vervolgens toe aan de mascarpone en meng het geheel samen.
Verdeel een derde van de verkruimelde speculoos en de helft de koffie over twee glazen.
Schep een deel van het mascarpone/slagroom mengsel in de glaasjes. Verdeel nog een derde van de verkruimelde speculoos en de andere helft van de koffie over de glazen en schep daar nog een laagje van het mascarpone/slagroom mengsel overheen.
Strooi de overgebleven speculooskruimels erover en garneer met een aantal frambozen.